[envira-gallery id="1668"]

Selamat Datang ke my-easytransport.com

bagi memudahkan pelanggan untuk mendapatkan perkhidmatan sewaan van (sewaan van berserta permandu) untuk kegunaan  jabatan-jabatan kejaraan, syarikat-syarikat swasta atau orang perseorangan.

Van Sewaan yang kami sediakan terdiri daripada van yang mempunyai 11 tempat duduk dan 17 tempat duduk yang selesa, baru dan setiasa diselangara dengan baik bagi menjamin keselesaan penumpang dan keselamatan sepanjang perjalanan. Syarikat kami menawarkan perkhidmatan sewa bas catar, bas persiaran, bas sekolah dan bas pekerja ke seluruh destinasi di Semenanjung Malaysia dan Thailand. Kami memberikan perkhidmatan terbaik dengan harga berpatutan kepada pelanggan kami. Pada masa yang sama, kami memberi keutamaan kepada keselamatan pelangan kami semasa perjalanan.

 

 

Price List 2021

Price List 2021

Van Kecil Dan Biasa

Kami menyediakan perkhidmatan pemandu di seluruh Malaysia,
kami mempunyai semua jenis kereta, van, kereta MPV, kereta SUV,
kereta mewah dan bas mini dengan pemandu dengan harga yang berpatutan, van sewa dengan pemandu.
Perkhidmatan Pengangkutan kami tersedia untuk lawatan Bandar, pemindahan lapangan terbang,
pemindahan outstation, Singapore Transfer, pemindahan barang dari satu tempat ke tempat lain.
Pemandu kami boleh bertutur dalam Bahasa Melayu,  dan bahasa Inggeris.
Bayaran pemandu akan bergantung pada jumlah hari dan berbeza pada hari cuti umum dan musim pelancongan.
lawatan bandar kuala lumpur, van pelancongan bandar dengan pemandu, van untuk lawatan bandar di malaysia.

Bas Dan Van Sederhana

Dengan pakej yang murah dan bajet semestinya di jamin selesa dan berbaloi.

Alamilah sendiri pengalaman percutian yang sangat menarik bersama-sama keluarga tercinta dan kawan-kawan anda. Jadikanlah kenangan yang indah dalam hidup anda dengan memilih pakej-pakej perkhidmatan travel , percutian , city tour daripada kami. Abadikanlah didalam memori anda selama-lamanya okey.

Bas Besar

Banyak jenis bas persiaran yang ada di Malaysia. Ada setingkat ada yang dua tingkat. Begitu juga dengan tempat duduk, dari 30 hinggalah 60 tempat duduk. Boleh pilih yang mana bersesuaian dengan group anda.

Bas yang kecil iaitu dengan 30 tempat duduk, sesuai untuk detinasi dekat sahaja. Manakala 44 & 60 tempat duduk boleh untuk perjalanan yang jauh.

 

Umum mengetahui, van adalah sejenis kenderaan yang lebih besar dan lebih efisyen untuk membawa ramai penumpang dalam satu satu masa. Namun tak semua warga Malaysia memiliki van. Walaupun ramai warga Malaysia kini sudah mampu memiliki MPV, namun saiz dan kebolehgunaan MPV untuk memuatkan hampir 16 orang dalam satu kenderaan adalah major drawback.

Dek kerana ahli keluarga yang bertambah dan perlu menghadiri majlis kenduri contohnya, atau datang bercuti di Kuala Lumpur dengan semua ahli keluarga terdekat atau bersama kumpulan rakan sekerja, pasti menyukarkan pergerakan jika perlu berkonvoi dalam kenderaan yang berasingan. Dengan menggunakan van sebagai mod pengangkutan, pasti memudahkan dan menjimatkan pelbagai kos yang tersembunyi.

Kami turut menyediakan pakej percutian, pakej van sewa KL dengan pemandu, untuk kegunaan harian pekerja kilang. Van sewa Penang dengan pemandu contohnya, kami sediakan pemandu yang terlatih dan cekap dalam jalan jalan di Malaysia, Thailand dan Singapura.

Nak bercuti cuti, tapi tak nak pening pening cari jalan atau perlukan kenderaan untuk tujuan team building? Kami ada solusinya. Tempah perjalanan anda dengan syarikat kami, kami akan berikan sebut harga dalam kadar segera. Tetapi pihak pelanggan harus menyediakan dahulu itinerary ringkas untuk kami semak availability dan jadual kerja kami.

 

WhatsApp Sekarang 

Term & Condition

Gallery
[envira-gallery id="1594"]

ABOUT US